Újra indul ingyenes számítástechnikai tanfolyam kismamáknak

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: budapest13.hu)

Márciusban ismét ingyenes számítástechnikai tanfolyam indul a kerületben a kismamák részére. Az ECDL - 4 +3 modul megszerzését lehetővé tevő - tanfolyamon XIII. kerületi lakóhellyel rendelkező, GYED-en vagy GYES-en lévő kismamák vehetnek részt. A képzés 15 fős csoportban indul, 90+110  órás, 15+18 hetes időtartamú (heti 2x3 óra).

A foglalkozások március 19-től június végéig, illetve szeptember 17-től január végéig délelőtti időpontban zajlanak. A tanfolyam idejére 2 év feletti gyermekek részére gyermekfelügyeletet biztosítanak a Tücsöktanyán. A tanfolyamról további részleteket az önkormányzat oldalán olvashattok.

A jelentkezési lapok átvehetők a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, vagy letölthetitek az önkormányzat honlapjáról. A kitöltött jelentkezési lapokat február 23-ig személyesen adhatjátok le a Béke téri ügyfélszolgálaton vagy megküldhetitek a vonekierzsebet@bp13.hu e-mail címre.  

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek