Hétvégén nyit a Palatinus strandterülete

Desktop
Látványterv (fotó: hirado.hu)
Az idei strandszezonban a Palatinus Strandfürdő strandterülete az elsők között nyitja meg kapuit a budapesti strandok sorában a hétvégén, április 28-án.

Szintén szombaton nyit ki a Paskál, majd május 26-án nyit a Csillaghegyi, május 27-én a Római strand, június 2-től pedig már a Pünkösdfürdői strand is fogad vendégeket.

Az összes budapesti strandon készpénzmentes fizetést vezettek be, így a fürdő területén vásárolt termékekre (étel, ital, strandcikkek, stb.) készpénz helyett kizárólag a pénztárakban feltöltött kártyát, bankkártyát és elfogadóhelytől függően SZÉP-kártyát fogadnak el. 

A kártyát távozáskor nem kell leadni, hiszen az egyenleg az utolsó használattól számított 5 éven keresztül folyamatosan felhasználható, vagy visszaváltható, bármely a BGYH Zrt. által üzemeltetett fürdőben és strandon.

Az immár egész évben nyitva tartó Palatinus fürdő strandterületén ebben az évben egy csaknem 1000 négyzetméteres új játszótér várja a gyermekeket. Három korcsoportra külön kialakított játék blokkokkal, játszóvárral. Újdonságként idén már egy vizes terepasztal is épült. Kialakításra került egy gumi burkolatos lábtenisz pálya és a kültéri fitness park területe is megújult.

A hétköznapi felnőtt belépők árai a tavalyi strandárakhoz képest a Pünkösdfürdői- és Csillaghegyi strandon változatlanok, a többi strandon maximum 100 forinttal emelkednek. Míg a felnőtt belépők ára 1.800-3.100 Ft, a kedvezményes (gyerek, diák, nyugdíjas) jegyek ára 1.500-2.600 Ft között mozog.

A strandok természetesen továbbra is kínálnak kedvezményes, családi belépőket, melyek ára 3.400-9.600 Ft. 

A Palatinuson a felnőtt belépő hétköznap 2400, míg hétvégén 2800 forint, míg a gyerek, diák és nyugdíjas jegy hétköznap 2000, hétvégén 2300 forint. A 4 fős családi belépő 7900 forint hétvégente.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek