A Rockmúzeumban elbúcsúzhatsz Ambrus Zoltántól

Desktop

Ambrus Zoltántól, az Irigy Hónaljmirigy júliusban elhunyt zenészétől a Rockmúzeumban vehetnek búcsút a rajongók: szeptember 1-jén, vasárnap kora délután nyílik az a búcsú kiállítás, amelyen Ambrus Zoltán egyedi gitárját is látni lehet.

A Rockmúzeumban ott lesznek majd az Irigy Hónaljmirigy tagjai is. Az egy hónapig tartó kiállításra egy emlékvideóval is készül az együttes - írja az Index. 

Ambrus Zoltán hosszan tartó súlyos betegség után, 53 éves korában halt meg július 7-én. "Nincsenek szavaink, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász. A család kérésére további információt nem kívánunk közölni" – jelentette be halálát még aznap az Irigy Hónaljmirigy az együttes Facebook-oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek