Jön a Pozsonyi Piknik!

Desktop
Életkép a pikniken (fotó: ittlakunk.hu)

Szeptember 7-én, szombaton 11. alkalommal vár mindenkit a kerület legnagyobb fesztiválja, Újlipócia kulturális falunapja, a Pozsonyi Piknik, melyet a Jászai Mari tértől a Szent István parkig terjedő területen rendeznek meg.

A minden évben több ezer látogatót vonzó eseményen, az ország egyik legnagyobb kulturális seregszemléjén idén is gazdag műsorral várják a közönséget délelőtt tíz és este 9 óra között.
 
A rendezvényen hagyomány a tematikus utcák sora. A színházak utcájában például számos társulattal és művésszel találkozhatnak az érdeklődők, a könyvesek utcájában írók dedikálnak, de lesz gasztro és design utca is. A gyerekeket külön színpad várja.
 
A pikniket a Balzac utcai színpadon a Fischer Annie Zeneiskola fúvószenekara nyitja meg reggel 10 órakor.
 
A Pozsonyi Piknik Egyesület által szervezett rendezvény részletes programját elolvashatjátok a Pozsonyi Piknik honlapján.
 
Ne feledjétek, a környéken sok lezárás lesz! 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek