Kedves Lipóciai Lakosok, Kedves Pozsonyi Piknikezők!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2019. szeptember 7-én immár 11. alkalommal rendezzük meg a Pozsonyi Pikniket, Újlipótváros kulturális, összművészeti fesztiválját.

A most is ingyenes rendezvény 10.00-21.30 között a jól ismert helyszíneken, a XIII. kerületi Újpesti rakparton, valamint a Pozsonyi úton, a Jászai Mari tér és a Szent István park közötti területen várja az itt lakókat és mindenkit, aki ezt a nagyon kellemes, élményekkel teli hétvégét piknikeléssel, tartalmas kulturális programokkal, érdekes látni- és hallanivalókkal, finom étkekkel, jó hangulatban, baráti beszélgetésekkel akarja tölteni!

Szeptember 7-én, a 11. Pozsonyi Pikniken tematikus utcák, 3 színpad, koncertek, klasszikus és világzenei koncertek, színházi előadások, irodalmi műsorok, dedikálások várják majd az érdeklődőket.

A tengernyi program a Rakpart nagyszínpadon, illetve a FIDELIO színpódiumon, a színházak, a könyvkiadók, a civilek utcájában vagy az iparművészek Míves vásárán várja a piknikezőket. Az idén a Radnóti utca és a Rakpart zöldterülete gyerkőcbirodalommá változik A Tündérkert Gyerkőcszínpadon és Mesekertben reggeltől kora estig várjuk a családdal érkezőket.

LIPÓCIA FIGYELEM!

Felhívjuk az adott területen (Újpesti rakpart, Pozsonyi út, Radnóti utca, Katona József utca Balzac utca, valamint a Jászai Mari tér és a Szent István Park által határolt területen) élő kedves lakók és parkolók figyelmét, hogy a Pozsonyi Piknik előkészítésének és lebonyolításának ideje alatt – 2019. szeptember 6-án (péntek) reggel 5 órától szeptember 8-án (vasárnap) reggel 5 óráig forgalomkorlátozás lép életbe. Ezért a jelzett területre tilos lesz majd behajtani és ott parkolni. Az ezekben utcákban maradt autókat sajnos el kell szállítatnunk. Az elszállított gépjárművekről a rendezvény napján az info@pozsonyipiknik.hu e-mail címen és a Piknik Információs pontokban érdeklődhet.

A trolibuszok idén is a teljes útvonalon járnak!

 

Előre is köszönjük Lipócia polgárainak a megértését és együttműködését!

 

A programról folyamatos és részletes tájékoztatást adunk a honlapunkon (http://pozsonyipiknik.hu), Facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/PozsonyiPiknik), illetve az info@pozsonyipiknik.hu email címen is.

 

Szeretettel hív és vár mindenkit a 11. Pozsonyi Piknikre a XIII. kerület Önkormányzata, valamint együttműködő partnerei, a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

és a Festum Rendezvényszalon Kft.!

 

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek