Nyáresti koncertek

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

VERSPARK – Nyáresti koncertek a Szent István parkban – Nők, nők, férfiak

július 2. . - 19:00

greCSÓKOLlár est Zenés irodalmi est Grecsó Krisztiánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval saját verseikből A dalszerző, frontember (Kistehén) és az író közös estjén előkerül ihlet és barátság, szerelmek és szeretők, maradás és menekülés, remény és lemondás. Mindez közös dalokban, új novellákban. Régi történetek, fülledt esték, adomák és legendák. A zenés kalandozás különlegessége, hogy Kollár-Klemencz László prózaíróként, Grecsó Krisztián pedig dalszerzőként is bemutatkozik. 17.30 órától a gyermekeknek kézműves foglalkozás A részvétel díjtalan! Információ: +36 1 320 3842

greCSÓKOLlár est

Zenés irodalmi est Grecsó Krisztiánnal és Kollár-Klemencz Lászlóval saját verseikből
A dalszerző, frontember (Kistehén) és az író közös estjén előkerül ihlet és barátság, szerelmek és szeretők, maradás és menekülés, remény és lemondás. Mindez közös dalokban, új novellákban. Régi történetek, fülledt esték, adomák és legendák.
A zenés kalandozás különlegessége, hogy Kollár-Klemencz László prózaíróként, Grecsó Krisztián pedig dalszerzőként is bemutatkozik.

17.30 órától a gyermekeknek kézműves foglalkozás

A részvétel díjtalan!

Információ: +36 1 320 3842

2017. július 2. vasárnap, 19.00
Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek