PénteK13 – Pánik a fedélzeten

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Stephane Laporte – Patrick Laviosa: Pánik a fedélzeten
Musical comedy két részben
Az előadás megtekintése 18 éven felülieknek ajánlott!

A páratlan zenei világú, vérbő francia musical comedy szereplői egy házaspár vidékről, egy anya a majdnem felnőtt fiával, egy különleges sorsú bárénekesnő és egy mellőzött másodtiszt… Közös bennük, hogy mindannyian hatalmas reményekkel szállnak fel a Titanas tengerjáró fedélzetére, hogy a szárazföldön hagyhassák megoldatlan, unalmas életüket. Közös, hogy a hajóút során kiderül róluk, senki és semmi nem az, aminek látszik. S mi a közös bennük még? Sokkal több, mint ahogy azt ők maguk gondolják. Titkaik, hazugságaik elképesztően humoros helyzetekbe sodorják őket, miközben nem tudni, a hajó hová is tart velük.

Szereplők: Détár Enikő / Fábián Anita, Kökényessy Ági / Kalocsai Zsuzsa, Takáts Máté / Pesák Ádám, Lippai László / Tóth Sándor, Teremi Trixi / Némedi-Varga Tímea, Ott József / Szabó Máté, Gergely Róbert. Rendezte: Gergely Róbert

 

Belépődíj: Elővételben: felnőtteknek 2400 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1800 Ft, A program napján egységesen: 3000 Ft.

XIII. Kerületi kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából.

A kedvezmények nem összevonhatóak!

Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek