PénteK13 – Békeffi István – Stella Adorján: Janika

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Vígjáték 3 felvonásban, 2 szünettel

Budapest legismertebb primadonnáját férje csúnyán faképnél hagyta, mondván egy hónapra Amerikába utazik egy darabot megrendezni. Azóta 15 év telt el. A jelenlegi színigazgató a Janika c. produkció főszerepére szeretné felkérni a színésznőt, aki meglehetősen ódzkodik a 14 éves kisfiú szerepétől. Próbaképpen gyerekruhába bújik, amikor is váratlanul betoppan a hűtlen férj. Kihasználva az alkalmat az asszony meghagyja férjét abban a tudatban, hogy ő nem más, mint a saját fia és elhatározza, hogy visszaszerzi férjét. Humorban és fordulatokban gazdag vígjátékot láthat a közönség igazi sztárszereposztásban.
Főbb szerepekben: Germán Lívia, Kurkó J. Kristóf, Tóth Judit, Benkő Péter – Jászai Mari-díjas, Mikó István – Jászai Mari-díjas, Xantus Barbara, Somfai Éva, Fehérvári Péter, Kereki Anna, Vass János Pál, Rendező: Mikó István

Belépődíj: Elővételben felnőtteknek 2600 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 2000 Ft,
A program napján egységesen 3200 Ft

XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából.

A kedvezmények nem összevonhatók!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek