Többféle labdajátékot kipróbálhatunk az angyalföldi focifesztiválon

Oszd meg másokkal!

Desktop
Illusztráció (forrás: Vasas Kubala Akadémia - vkla.hu)
Vasárnap rendezik meg a III. FociFesztivált Angyalföldön, melyre 500 forintért válthatunk belépőjegyet.
 
Az esemény reggel 9 órakor nyitja meg a kapuit a Vasas Fáy utcai sportcentrumában, ahol este 19 óráig folyamatosan zajlanak a programok. A tavaly és tavalyelőtt 3000 vendéget fogadó FociFesztiválra idén még több látogatót várnak. Az MLSZ hivatalos rendezvénye, a FociFesztivál célja, hogy jóhangulatú családi eseményként mutassa be: a foci közösségépítő, szeretnivaló játék. A FociFesztiválon mindent ki lehet próbálni, aminek köze van a focihoz, ezért a szervezők kérik, hogy mindenki sportos ruházatban jöjjön.
 
Lesz gombfoci, csocsó, freestyle, lábtenisz, tengo, footgolf, buborékfoci, bossaball, futsal, kis- és nagypályás futball, 11-es rúgó és dekázóverseny, női sátor. 13 és 15 órakor a futsal válogatott szövetségi kapitánya, Tomas Rivera bemutató edzéseket tart, amihez akár csatlakozni is lehet. A Kelet-Nyugat kispályás tornán, a László Atya Kupán pályára lép többek között az írók, a diplomaták, a dj-k, az orvosok és az ügyvédek csapata is. 15 órakor kerül majd sor a Budapest Honvéd – Viktória Trend Optika FC női NBI-es bajnoki mérkőzésre. 17 órától SZÚR, azaz Színész-Újságíró Rangadó zárja a programot.
 
A FociFesztivál vendégsportja idén a krikett, a magyar krikett válogatott bemutató edzést és mérkőzést is tart. Az Őrzők Alapítvány, a Tűzoltó utcai gyerekklinika alapítványa az idei FociFesztivál partnere. Gyógyult gyerekekből és a klinika orvosaiból álló csapatuk a magyar vízilabda és krikett-válogatott tagjaival kiegészülve bemutató focimeccset játszik majd.
 
Pályára lépnek a Speciális Olimpia és a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének (FODISZ) fogyatékos labdarúgói is. Az I. Nemzeti Sport Szabadrúgáslövő Bajnokságra már NBI-es játékosok is neveztek, a Kecskemét, a Ferencváros FC és a Kispest Honvéd futballistái. A nevezés továbbra is nyitva áll férfi és női játékosok számára egyaránt.
 
A fesztivál programjairól a rendezvény oldalán olvashatunk.
 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?