Kedvezményt kapnak a kerületiek a Dagály fürdőbe!

Desktop
Ilyen volt

Újabb támogatási formát vezetett be az önkormányzat: a XIII. kerületben élők kedvezményesen használhatják a Dagály Strandfürdő és Uszoda szolgáltatásait.

A partner kártyával vagy partner kártyára jogosító igazolással rendelkező kerületi lakók a teljes árú napi belépőjegy árából 10 százalék kedvezményt kapnak.

MÁK plasztikkártyával vagy az adott érdekvédelmi szervezet tagsági igazolványával rendelkező, megváltozott munkaképességű, fogyatékkal élő kerületi lakos pályázati úton 8 alkalomra szóló 2 órás úszójegyet igényelhet.

A 3-14 éves korú gyermekét/gyermekeit nevelő szülő a nyári szünetben, június 15. és augusztus 31. között a Dagály Strandfürdő és Uszodába szóló belépőjegyre pályázhat: 2 alkalomra szóló 1 felnőtt, és a családban lévő 3-14 éves korú gyermekek számának megfelelő számú utalványra.

A pályázati kiírás és a pályázathoz szükséges adatlap megtalálható az önkormányzat oldalán. A pályázatot 2019. július 15-ig lehet benyújtani, elbírálása a beérkezés sorrendjében történik, a rendelkezésre álló keret erejéig - írja az önkormányzat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?