Bárczy István-díjat kapott az angyalföldi óvodavezető

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: budapest.hu)

Átadták az idei Bárczy István-díjakat a Főpolgármesteri Hivatalban. A fővárosi pedagógusnap alkalmából összesen 25-en kapták meg a díjat, köztük Molnár Miklósné, a XIII. Kerületi Önkormányzat Egyesített Óvodájának igazgatója a gyermekek magas színvonalú nevelése érdekében végzett 40 éves elkötelezett szakmai munkájáért, valamint 33 éves eredményes vezetői tevékenységéért.

A Bárczy István-díjat 2009-ben alapította a Fővárosi Közgyűlés és 2010-ben adták át első alkalommal. A kitüntetés a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai részére adható, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez és ezáltal a főváros fejlődéséhez.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek