Újabb iskolabotrány, ezúttal a Váci úti iskolában

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az angyalföldi ének-zene tagozatos általános iskola botrányos igazgatóváltása után itt az újabb kerületi iskolabotrány: ezúttal a Váci úti Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola vezetői posztját szemelte ki magának egy minisztériumi dolgozó - írja a 168 Óra.

Az iskola tanévzáró értekezletén jelentették be, hogy felmentették az eddigi igazgatót, Kovács Leventét. Az igazgató mellett két igazgatóhelyettes is távozott. A tanárok fekete ruhában tüntettek a korábban 96 százalékos tantestületi támogatással megválasztott igazgató mellett. Menesztését - konkrétumok nélkül - azzal indokolták, hogy „megsértette” a NER-t.

Ugyanezen a tanévzáró értekezleten tudták meg a tanárok azt is, hogy az iskolában másfél hónapja jelenlévő Madaras Attilát egy nappal korábban, június 28-án kinevezte a főigazgató az iskola igazgatóhelyettesévé, az értekezlet végén pedig az iskola igazgatójává. Madaras Attila bemutatkozó beszédében kijelentette, hogy már februárban „kinézte magának a centrumot”, mivel a minisztériumi munkát nem érezte testhez állónak.

Madaras már májusban az iskolában ült, az egyik elküldött igazgatóhelyettes helyén, de feladatot nem végzett. Madaras Attilát az iskolában folytatott belső vizsgálat vezetésével bízták meg. Az ellenőrzésre a megbízást június 30-ig kapta, ehhez képest az általa ellenőrzött intézményben először igazgatóhelyettessé, egy nappal később igazgatóvá nevezte ki a főigazgató - írja a 168 Óra.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek