Egyetemként működik augusztustól a Kodolányi János Főiskola

Oszd meg másokkal!

Desktop

Augusztus elsejétől Kodolányi János Egyetem néven folytatja tevékenységét a Kodolányi János Főiskola.

Az elmúlt 25 tanév, a 25 ezer végzett hallgató, számos hazai és külföldi minőségdíj után Magyarország legrégebbi magánintézményének elismertségét jelzi a most elnyert egyetemi cím - írták. Az intézményben tizenegy alapszakon, három felsőoktatási szakképzési szakon, három mesterszakon, több tucat szakirányú továbbképzésen csaknem háromezer diák tanul Budapesten, a 13. kerületi Frangepán utcai intézményben, valamint Orosházán és Székesfehérváron. 

Szabó Péter rektor úgy fogalmazott: büszkék a most megkapott egyetemi címre és arra is, hogy egyedüli felsőoktatási intézményként ők kapták meg még 2014-ben a Magyar Termék Nagydíjat és a Minőség-Innováció európai díjat, amelyeket PIQ&Lead oktatási modellünkkel nyertek el.

A Kodolányin végzettek a magas szintű elméleti képzés mellett gyakorlati tapasztalattal is felvértezve kezdhetik meg karrierjük építését. A modell sikerességét bizonyítja, hogy hallgatóik 43 százalékát szakmai gyakorlatuk helyszínén azonnal alkalmazzák, végzett hallgatóik 91 százaléka fél éven belül munkát kap.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?