Kértétek már a beiskolázási utalványt? Tízezer forintot ér!

Desktop
a kép illusztráció

Ismét önkormányzati támogatást igényelhetnek a szülők a tanévkezdéshez: minden, XIII. kerületi lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen itt élő család 1-8. osztályos korú iskolás és középiskolás gyermekének iskoláztatásához kérhető az utalvány.

A 10 ezer forint értékű beiskolázási utalvány igényléséhez egy adatlapot kell kitölteni. Az utalvány a kerületi telephelyű üzletekben október 31-ig vásárolható le.

Az adatlap az önkormányzat honlapjáról letölthető. A kérelmet elektronikusan a ph-szko@bp13.hu címre kell elküldeni, vagy postai úton (1139 Budapest Béke tér 1.) illetve személyesen kell eljuttatni a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatára. 

Az utalvány mellett az 50 százalékos gyermekétkeztetési kedvezményben részesülő családoknál az önkormányzat az étkezési díj összegéből további 25 százalékot is átvállal.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek