Készülhetünk: jön a lomtalanítás!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Tátra utca, lomtalanítás 2016-ban (forrás: Szilágyi Kristóf - Facebook)

Közzétette az első félévi lomtalanítási időpontokat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., eszerint a XIII. kerületben február 26. és március 5. között lehet a lomokat kihelyezni, melynek elszállítására a következő napon kerül sor.

Az FKF hírlevélben, értesítőlevélben, továbbá társasházak esetében plakáton is tájékoztatja a fővárosi lakosokat a lomtalanítás rendjéről, illetve a lomok kihelyezésének időpontjáról.

2012 óta nyilvánosak a lomtalanítási időpontok, mert a közterület-fenntartó szerint nem volt érdemes az időpontokat titokban tartani, hiszen a lomtalanításból élők ezeket úgyis kiderítik; a lakosság pedig a korábbi szűk értesítési határidők miatt nem tudott előre tervezni, például bútorcsere vagy költözés esetén. Az FKF arra kéri a budapestieket, hogy a tájékoztató anyagokban leírtak szerint, s kizárólag a megjelölt napokon helyezzék ki feleslegessé vált holmijaikat, hogy elkerülhető legyen a rendetlenség az utcákon.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek