Óriási tűz a Frangepán utcában!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Lesch Éva - olvasó)

Legfrissebb hírek!

A több, mint ötven fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltóknak négy óra alatt tizenkét vízsugárral és két emelőre szerelt vízágyúval sikerült elfojtaniuk a lángokat és megakadályozták, hogy a tűz átterjedjen a szomszédos irodaépületre is. Az oltás idejére közel ezer embernek kellett elhagynia a környező épületeket. 

Kigyulladt egy műszaki berendezések raktározására szolgáló háromezer négyzetméteres raktárépület Angyalföldön, a Frangepán utcában szerda délelőtt. 

Több, mint harminc fővárosi tűzoltó kezdte meg az oltási munkálatokat. A tűz jelenleg még veszélyezteti a közelben álló irodaépületet is - írja a katasztrófavédelem.

Frissítve! 

Körülhatárolták a tűzoltók a XIII. kerületi Frangepán utcában a műszaki berendezéseket tároló, háromezer négyzetméteres raktárban szerda délelőtt kiütött tüzet, így továbbterjedni már nem tud. A környéket kiürítették, több száz embert kísértek biztonságos helyre. A katasztrófavédelem mobil laborja semmilyen anyagból nem mutatott ki egészségre káros értéket.

Az oltáson több mint ötven fővárosi hivatásos és zuglói önkéntes tűzoltó dolgozik. Az Üteg utca és a Hajdú utca között teljes szélességében lezárták a Frangepán utcát. A forgalmat a környező utcákba terelik.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?