Ne feledd: júliustól újabb utcákban kell fizetni a parkolásért

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ne feledjétek: július másodikától újabb kerületi helyszíneken kell fizetni a parkolásért - írja a Közszolgáltató.

A jelenlegi várakozási övezet kibővült a Kámfor utca – Reitter Ferenc utca – Gyöngyösi utca – Göncöl utca által határolt területtel. Az övezetbővítéssel 12 utcaszakasz, utca érintett. A területen 16 parkolójegy-kiadó automatát telepítettek és 550 parkolóhelyet alakítottak ki.

A fizető parkolás bevezetésétől azt remélik, hogy több parkolóhely marad a lakóknak, mert kevesebb ingázó fogja az utcákat parkolásra használni.

Az érintett területeken élő, állandó lakcímmel rendelkező kerületi lakosok díjmentes várakozási hozzájárulást – parkolási matricát – kérhetnek. Lakónként egy, de lakásonként több személygépkocsira is kiváltható a lakossági várakozási engedély. A parkolási matrica igényléséről részletesen olvashattok a XIII. Kerületi Közszolgáltató oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek