Útblokádot hirdettek a magyar sárga mellényesek

Oszd meg másokkal!

Desktop

Félpályás Váci úti blokádot hirdettek péntekre a magyar sárga mellényesek.

"Következő akciónk egy igen fájó ponton fog ütni! A Váci út 1.-30. között emberi erővel és autókkal szeretnénk blokádot indítani. Ez a rész teljes hosszában határolja a Westend City Centert, ahol rengeteg áfa csúszik be az államkasszába. 16:00-tól várhatóan 22:00-ig tart a forgalomlassító akciónk, és természetesen blokkoljuk a Westend parkoló bejáratát is a Váci út felől.

Ez francia barátainknál egy bevett módszer, hiszen így szó szerint minden 100 forint után 27 forintot kiveszünk az állam zsebéből. Várunk minden szakszervezetet, pártot! Várunk személygépkocsikat, kamionokat, kerékpárokat, motorokat, és persze a sárga mellényed se hagyd otthon!" - tették közzé a blokád részleteit a szervezők a Facebookon.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek