Újra lehet pályázni a Klapka Központ újépítésű bérlakásaira!

Desktop
Látványterv (forrás: budapest13.hu)

Az önkormányzat megbízásából a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. pályázatot hirdetett a Klapka utca 17. szám alatti Klapka Központban található lakások 5 éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére a XIII. kerületi önkormányzat tulajdonában lévő bérlakás leadása mellett.

A pályázati kiírás, a pályázati nyomtatvány és a lakások listája letölthető a közszolgáltató oldaláról, vagy beszerezhető személyesen a társaság székhelyén (1131 Budapest, Béke utca 65.) ügyfélfogadási időben. A lakáspályázat 2019. szeptember 9. és október 28. között nyújtható be. 

A lakások lakbére piaci alapú, 2019. évben:

  • a 45 m² alatti lakások esetén 1200 Ft + ÁFA/m²/hó, 
  • 45 m² feletti lakások esetén 800 Ft + ÁFA/m²/hó. 

A Klapka Központban a lakbéren felül minden lakás esetében 400 Ft + ÁFA/m²/hó üzemeltetési költséget kell megfizetni!

A XIII. Kerületi Közszolgáltató oldalán részletesen elolvashatjátok a pályázati feltételeket!

A Klapka utca 17-19.-ben teljes egészében önkormányzati forrásból szolgáltatóház épült 33 bérlakással. Az épület teljes költsége: bruttó 4,236 milliárd forint. Tervezője a KÖZTI Zrt., kivitelezője a LATEREX Építő. Az épület terve Média Építészeti Díjat nyert. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek