Óriási tűz: egy épülő ház gyulladt ki, fekete füstöt okádott az épület

Desktop
(forrás: Gergely János - olvasói fotó)

Mintegy ezer négyzetméteren égett egy ház tetejének szigetelése Angyalföldön, a Gidófalvy utcában - írja a katasztrófavédelem.

A ház lakatlan, építés alatt áll, a Cordia beruházásában. A helyszínen a tűzoltók tizenegy darab gázpalackot találtak, hűtésük folyamatban van. A tűzoltók megfékezték a lángokat, jelenleg utómunkálatokat végeznek.

Senki nem sérült meg a tűzben - tudta meg az Index.

Frissíítve!

A lángok a Cordia ingatlanfejlesztő cég egyik projektjének területén csaptak fel. A vállalat közölte, a Young City második ütem D épületének felső szintjén a szigetelés az alvállalkozó szigetelési munkálatai közben gyulladt ki. A Cordia mindenben együttműködik a hatóságokkal.

Csikós Miklós, a generálkivitelező Pedrano Construction ügyvezető igazgatója azt írta, a szigetelőanyag nagy füsttel égett, amikor alvállalkozóik az épületegyüttes egyik tömbjén dolgoztak, és a tető szigetelési munkálatai közben a tető lángra kapott. A tűzoltók gyorsan eloltották a tüzet, a tűzszakértői vizsgálat folyik, a kárfelmérést követően azonnal megkezdik a hibák javítását. Az eset az építkezés többi ütemére nincs hatással.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek