WestEnd PályaUdvar - Állásbörze – 2017. április 21-22.

Oszd meg másokkal!

Desktop

Érdekel a kereskedelem világa? Akkor jó helyre érkeztél!

Látogass el a WestEnd Millennium udvarába április 21-én és 22-én, hiszen a WestEnd PályaUdvaron mindent megtudhatsz, amire szükséged lehet a helyes pályaválasztáshoz.

Munkát keresel és szeretnél kellőképp felkészülten megjelenni az állásinterjún? Érdekelne, hogy mik azokat a pontok, amikre ilyen esetekben figyelned kell? Akkor ne habozz, látogass el a WestEnd City Center állásbörzéjére, ugyanis nálunk minden kérésedre választ kaphatsz!

A hasznos előadások mellett lehetőséged lesz személyes tanácsadásra a HR szakma legnagyobbjaival, beszélgethetsz olyan kiállító kereskedelmi partnerekkel, mint a KFC, Starbucks, Pizza Hut, OTP, ECCO cipő vagy éppen az Inditex csoport melyhez a WestEndben is megtalálható Zara, Pull&Bear, Stardivarius, Bershka vagy éppen a Massimo Dutti üzletek tartoznak.

Április 21-én, valamint 22-én HR és PR szakemberek tartanak előadásokat arról, mi a titka a szakmán belüli hatékonyságnak. A mindenre kiterjedő előadások mellett önéletrajz-írási tréningekkel, IQ és EQ tesztekkel, próba interjúkkal és sok más gyakorlattal várunk a WestEnd Millennium udvarában!

Keresd Faliújságunkat is, ahol a WestEndben található éppen aktuális álláslehetőségek közül válogathatsz!

A részletes programot itt találod: https://goo.gl/y8UM9U

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?