Vasárnaponként adventi vásárokkal vár Angyalföld termelői piaca!

Desktop
(fotó: Virágpiac)

Vasárnap, december 16-án is adventi vásárral vár az angyalföldi termelői piac.

Közeledik az advent, kezdődik a karácsonyi készülődés, a nagy bevásárlások időszaka. Ilyenkor egyre többször gondolkodunk azon, hová menjünk vásárolni, hol vehetnénk jó minőségű, friss húsokat, sajtokat, zöldséget vagy gyümölcsöt.

Ha ti is fontosnak tartjátok, hogy egészséges ételek kerüljenek az asztalra, ha szeretnétek háztáji gazdaságból származó, ízletes termékeket vásárolni, akkor rátok vár Angyalföld termelői piaca a Szent László út 21-23. szám alatt!

 (fotó: Virágpiac)

A hétköznap nagybani virágpiacként működő épület vasárnap nyüzsgő termelői piaccá változik, ahol a levegőben a friss húsok, zamatos kolbászok és a finom fűszerek aromája keveredik egymással. A kínálat bőséges, a tejtermékektől a mézeken és húskészítményeken át a zöldség, gyümölcsig hatalmas a választék. Itt mindent meg tudunk vásárolni, amire akár egy hétvégi ebédhez, akár egy ünnepi családi vacsorához szükségünk lehet.

A piac hangulata is egyedi, a régi, békebeli vásári forgatag látványa elevenedik fel a sorok között sétálva, ahol bátran leállhatunk beszélgetni a kofákkal, és még kóstolót is kérhetünk vásárlás előtt.

Az Angyalföldi Termelői Piac mellett a Virágpiac emeletét is megnyitják a három vasárnapra, ahol beszerezhetitek azokat a csodaszép dísztárgyakat is, amikkel igazán karácsonyi hangulatot csempészhettek otthonaitokba.

 (fotó: Virágpiac)

A termelői piac ingyenesen, belépőjegy nélkül látogatható vasárnaponként reggel 8.30 és délután 1 óra között. A Kerekes utca felől behajtva  tágas parkoló várja a látogatókat, így a  megállás sem jelenthet gondot  a vásárlóknak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?