Karácsonyi Vásár! 20% engedmény minden ágyneműből, szőnyegből, abroszból a Bétextilben!

Oszd meg másokkal!

A Bétextil Kft. szeretné megkönnyíteni a karácsonyi ajandékozást, ezért minden paplant, párnát, ágynemű huzatott, gumis és sima lepedőt, ágytakarót, plédet, törölközőt, konyharuhát, abroszt 20% engedménnyel kínál karácsonyig.

Ünnepi nyitvatartás:

  • 12.09. bronz vasárnap: 10-18-ig
  • 12.16. ezüst vasárnap: 10-18-ig
  • 12.23. arany vasárnap: 10-18-ig
  • 12.24. hétfő: 10-14-ig

A családias hangulatú sarki üzletben minden segítséget megadnak a hasznos ajándék kiválasztásához.

Ha azonban a lakás felfüggönyözésével szeretnék meglepni magukat, akkor már nagyon sietni kell, mert sokáig már nem tudnak vállalni karácsony előtti határidővel függönyvarrást!

A nagymúltú Bétex Zrt. (múlt évben szüntette meg lakástextil kereskedelmi tevékenységét) dolgozói nem jogutódként (hiszen a Bétex Zrt működik ma is ingatlan hasznosítási tevékenységet végezve), hanem ahogy ők mondják szakmai utódként viszik tovább évtizedes tapasztalatokkal és elhivatottságukkal a lakástextil kereskedelmet.

A tulajdonosnő édesanyja talált rá az 1977-es Nők lapja évkönyvben az alábbi hirdetésre:

Az elmúlt 41 évben sok minden változott, pl. a Majakovszkij u. sem Majakovszkij u. A Bétex utolsó kiskereskedelmi üzlete helyén - ami a Lehel u. 8 sz. alatt működött - már egy társasház épül, de vele szemben, a Lehel u. 17-ben a Bétextil dolgozói szeretettel várják régi és új vásárlóikat és kívánnak mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket!

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek