Húsvéti vendégvárás - 15% kedvezmény a Bétextilnél! (X)

Oszd meg másokkal!

Húsvét vasárnapján az egyházi szertartásokét a főszerep, az ünnep második napja pedig a vendéglátásé. Ezért most a húsvéti vendégváráshoz szükséges kiegészítőket árusítjuk 15% KEDVEZMÉNNYEL! Minden ágyneműhuzat, asztalterítő, vízlepergető, viaszos és méterben kapható damaszt és mintás terítőanyag 15% engedménnyel kapható Húsvétig!

Természetesen az akción kívül még rengeteg terméket megtalálhattok nálunk. Függönyből, sötétítőből akkora a választék, hogy itt valóban mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Paplanból, párnából szintén óriási a választék. Csak nyári paplanból 10 félét kínálunk. Kapható ágytakaró, lepedő, konyharuha, törölköző, szőnyeg, futószőnyeg, bútorszövet, valóban minden, ami lakástextilből egy lakásba kell. Újdonság a tapéta, amiből különlegességek is vannak.

Várunk benneteket a 1134. Budapest, Lehel utca 17/d szám alatt, vagy keressetek minket a www.betextil.hu címen.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek