Húsvét előtt is vár az Angyalföldi termelői piac!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Virágpiac)

Közeledik a húsvét, kezdődik a nagy bevásárlások időszaka. Ilyenkor egyre többször gondolkodunk azon, hová menjünk vásárolni, hol vehetnénk jó minőségű, friss húsokat, sajtokat, zöldséget vagy gyümölcsöt. 

Ha ti is fontosnak tartjátok, hogy egészséges ételek kerüljenek az asztalra, ha szeretnétek háztáji gazdaságból származó, ízletes termékeket vásárolni, akkor rátok vár Angyalföld termelői piaca a Szent László út 21-23. szám alatt!

 (fotó: Virágpiac)

A hétköznap nagybani virágpiacként működő épület vasárnap nyüzsgő termelői piaccá változik, ahol a levegőben a friss húsok, zamatos kolbászok és a finom fűszerek aromája keveredik egymással. A kínálat bőséges, a tejtermékektől a mézeken és húskészítményeken át a zöldség, gyümölcsig hatalmas a választék. Itt mindent meg tudunk vásárolni, amire akár egy hétvégi ebédhez, akár egy ünnepi családi vacsorához szükségünk lehet.

A piac hangulata is egyedi, a régi, békebeli vásári forgatag látványa elevenedik fel a sorok között sétálva, ahol bátran leállhatunk beszélgetni a kofákkal, és még kóstolót is kérhetünk vásárlás előtt.

A termelői piac ingyenesen, belépőjegy nélkül látogatható. A Kerekes utca felől behajtva  tágas parkoló várja a látogatókat, így a  megállás sem jelenthet gondot  a vásárlóknak. Itt biztosan megtaláljátok otthonra az ideális sonkát, tojást.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek