Minőségi autófóliázás a 13. kerületben? A Premium Car Design jó választás lesz!

Az autófóliázás kapcsán a legtöbben valószínűleg a járművek ablakaira és szélvédőire felragasztott sötétítő szélvédőfóliára asszociálnak, mely a magyar tuningvilágban az egyik legnépszerűbb elem. Miután azonban itthon is elterjedőben van a professzionális tuning fogalma – hála többek között a 13. kerületben működő Premium Car Designnak –, az autófóliázás kapcsán egyre népszerűbbek a különféle karosszériavédő, az autó alapszínét módosító megoldások, melyek több tekintetben is előnyösnek nevezhetők.

Amennyiben az autófóliázás legnagyobb előnyeit keressük, akkor az autó gyors és költséghatékony, de mégis minőségi átváltoztatása mellett ki kell emelnünk például, hogy a lehetőségek tárháza itt már a csillagos ég. A különféle matt színek és karbonhatású fóliák mellett ugyanis csak a képzelet szabhat határt abban, hogy autónk milyen árnyalatban pompázzon a jövőben. Természetesen ebben a szegmensben is fontos a megfelelő minőség, illetve az odafigyelés, hiszen a fóliázás nagyon gondos előkészítést igényel, miközben a prémium kategóriás alapanyag használata mellett a gyakorlott kezek, a szükséges célszerszámok sem elhanyagolhatók a képletből. A Premium Car Design csapatánál természetesen mindez megtalálható!

Az új megjelenés mellett extra védelem az autónak

Bár kijelenthető, hogy az autófóliázás az elmúlt években úgy terjedt el, mint egy lehetőség, amivel megfelelő szakértelem mellett gyorsan át lehet színezni vagy egyedivé tenni egy járművet, azonban valójában ma már védelmi szerepet is elláthatnak ezek a termékek. A 3M és HEXIS például kiváló minőségben készít teljesen átlátszó autófóliákat is, melyeknek a karosszériavédelem a legfontosabb feladata. Ez a magyar utak ismeretében kifejezetten fontos lehet minden új autó esetében, pláne a nagyobb értékű sport- vagy luxusmodellek kapcsán, hiszen a teljesen áttetsző és fényáteresztő fólia megóvja a fényezést a kőfelverődésektől, a kisebb karcolásoktól, sőt mi több, a speciális kialakítás miatt még az apróbb koccanásokból keletkező sérülések is kivédhetők vele.

Ezek a prémium minőségű fóliák ma már teljes fényáteresztő képességgel rendelkeznek, vagyis egyáltalán nem módosítják az autó alapszínét – így nincs szükség a forgalmi engedély módosítására sem ebből a szempontból –, de ennek a tulajdonságnak hála az autó árnyalatát sem befolyásolja hosszabb távon. Ha tehát valamilyen okból kifolyólag csak az első elemek voltak fóliázva, netán kizárólag a motorháztető, akkor a védőborítás későbbi eltávolításakor a burkolt elem színe egy kicsit sem tér majd el a védelem nélkül hagyott kasztnirészektől.

Sötétítés és védelem az üvegeknek is

Természetesen az autófóliázáshoz nemcsak a kasztnihoz kapcsolódó borítást sorolhatjuk, hanem a szélvédők és az oldalüvegek sötétítése is idetartozik. Hazánkban a felnik és a kipufogók után alighanem ezek a legnépszerűbb tuningelemek, hiszen meglepően sok helyen foglalkoznak vele, azonban tartós, hovatovább hatásos és minőségi kialakítást csak kevés helyen kaphatunk a pénzünkért. Kiemelten fontosak például Skyfol hő- és fényvédő fóliák, melyek azon túl, hogy rendkívül látványosak, képesek védelmet nyújtani a napsugárzástól, mind a káros UV-hatás tekintetében, mind a jármű belső terének felmelegedése kapcsán. A termék előnye, hogy hosszabb távon sem fakul meg – az olcsóbb fóliák gyakran már az első szezon után elveszítik sötétítő hatásuk jelentős részét –, és a vizes telepítés jóvoltából gyorsan, hozzáértő kezek között hólyagosodástól mentesen lehet telepíteni őket. Azon túl, hogy a hő- és fényvédő sötétítőfólia növeli az autó utasainak komfortérzetét, pozitívan befolyásolja a gépkocsi megjelenését, miközben sokkal sportosabb hatást kelt.

A kasztnira felhelyezhető megoldásokhoz hasonlóan ráadásul a szélvédő protekcióját is megnövelhetjük speciális védőfóliával! Mivel a magyar utak többsége nagyon rossz állapotban van, szinte elkerülhetetlen, hogy a felületeken maradó törmeléket az előttünk haladó járművek ne verjék fel a motorháztetőre és a szélvédőre. Ez még a megfelelő követési távolság betartása mellett is gondot okozhat, miközben a legkisebb kavicsok egyaránt képesek látványos kárt tenni az üvegen. Ezt azonban ma már megakadályozhatjuk egy speciális védőfóliával, mely nem befolyásolja a szélvédő átláthatóságát, sem az ablaktörlő lapátok mozgását, csak extra védelmet kapunk általa a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben pont úgy, mint az okostelefonoknál alkalmazható megoldások esetén.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek