Minőségi szeszes ital házhoz szállítással: elindult a Vitexim italkereskedés online shopja

Amennyiben minőségi szeszes italokat szeretnénk inni, netán egy közelgő jeles esemény alkalmából nagyobb mennyiségű alkoholra van szükségünk, akkor sok esetben nagy dilemma előtt állunk, hiszen a beszerzés miatt gyakran rengeteget kell utaznunk, cipekednünk és így tovább. Az internet korában azonban már nincs lehetetlen, így többek között az sem az, hogy a világhálóról rendeljünk magunknak kisebb-nagyobb kiszerelésben valamilyen minőségű terméket.

Itt van rögtön az 1991 óta stabil háttérrel működő Vitexim italkereskedés, akik a közelmúltban indították el saját internetes áruházukat éppen azért, hogy a vásárlóknak ki se kelljen mozdulniuk otthonról ahhoz, hogy szakszerűen és gyorsan kézhez kapják a megrendelt italokat. Amennyiben nem bízunk a futárszolgálatokban, természetesen személyes átvevőpont is van, így a 9. kerületben akár mi magunk is gondoskodhatunk a megvásárolt termékek elszállításáról, de egy-egy üveg minőségi bor vagy whisky esetén talán kényelmesebb lesz, ha házhoz jön a csomag. Hogy miért a Vitexim online boltját válasszuk ehhez?

Hatalmas termékkínálat

Az egyik legnagyobb ütőkártya a Vitexim kezében az óriási termékkínálat, így biztosak lehetünk abban, hogy bármelyik alkoholos italt is kedveljük, itt többnyire raktárkészletről állnak a rendelkezésünkre még a jobb minőségű gyártók finomságai is. A legkülönfélébb borok, likőrök, vodkák, ginek, whiskyk, konyakok, pezsgők, abszintok, rumok, tequilák, pálinkák és más egyéb termékkategóriák széles választéka vár ránk, méghozzá a világ minden tájáról. Itt garantáltan nem kell leragadnunk a mindenki által ismert tucat-termékeknél vagy a megszokott ízeknél, az óriási termékkínálatban biztosan megtaláljuk majd a számításainkat.

Igazi ritkaságok, exkluzív termékek

Aki szó szerint kutatja a világ legkülönfélébb szeszes italait, az is biztosan talál magának kedvére való terméket a Vitexim kínálatában. Az online boltban ugyanis külön kategóriába kerültek a különlegességek, melyek között kifejezetten ritka, sok esetben csak itt kapható exkluzív italok találhatók. 10 éves Aberlour whiskyt keresnénk egyenesen Skóciából? Megkóstolnánk a világhírű, de nehezen beszerezhető Deadhead rumot, mely a Karib-térségben készül? Netán lecsapnánk egy üvegre a mexikói Don Julio tequilából? Nézzünk körül alaposan, mert a webshop csak úgy hemzseg a hasonló különlegességektől!

Házhoz szállítás vagy személyes átvétel

A legtöbb italkereskedés kapcsán alapvető probléma, hogy bár nagy termékkínálattal rendelkeznek, alapvetően azonban csak személyes átvétellel lehet megvásárolni tőlük a kívánt italokat, kiváltképp exkluzív termékek vagy nagy mennyiség esetén. A Viteximnél azonban online rendelésnél akár már másnap a kezünkben tarthatjuk a megvásárolt terméket, miközben a szakszerű csomagolás és az óvatos szállítás miatt egy pillanatig sem kell tartani attól, hogy az üveg vagy a díszcsomagolás megsérül. Természetesen, aki ragaszkodik a személyes átvételhez, az ország több pontján, így Budapesten – többek között a 9. kerületben –, Szolnokon és Siófokon is kézhez veheti megrendelését.

Folyamatos akciók

Egy minőségi szeszes italnak mindig magas az ára. Ez egyfajta presztízsjelzőként is funkcionál, azonban a Vitexim online boltjának nagy előnye, hogy folyamatos akciókba futhatunk, melyek között ráadásul nem csak a mindenki által ismert termékeket válogatják be. Gyakran találkozhatunk ugyanis akciós ritkaságokkal és exkluzív italokkal is a különleges chilei boroktól kezdve, a karibi rumokon át a legjobb lengyel vodkákig bezárólag. Az akciók ráadásul hetente megújulnak, így érdemes folyamatosan felkeresni a webshopot az aktuális ajánlatokért!

Díszdobozos termékek

Alkoholos italokat általában különleges alkalmakra vásárol az ember, és természetesen nemcsak saját fogyasztásra, hanem ajándékba is. Ilyenkor nem lehet egy olcsó borral vagy whiskyvel meglepni senkit sem, ezáltal érdemesebb egy kicsit jobban kinyitni a pénztárcánkat valamilyen különleges ital miatt, melynek származása, íze, de akár csomagolása egyaránt exkluzivitást élvezhet. A Viteximnél ilyen esetekben is rengeteg választási lehetőségünk lesz, így az egyszerű papíron át, a fa- és fémdobozokig bezárólag mindent megtalálhatunk, akár még a pohárkészlettel kiegészített csomagokat sem kell nélkülöznünk.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek