Gond van a strandok és gyógyfürdők beléptetőrendszere körül

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: budapestgyogyfurdoi.hu)
27 és fél millióba került a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt.-nek az a további havi 3,1 millió forintért bérelt beléptető rendszer, amelytől legszívesebben már szabadulna a cég.

Veletek előfordult már, hogy azért nem tudtok bemenni mondjuk a Paskálba vagy a Szecskába, mert nem működik a beléptető rendszer? Előfordulhat, mégpedig azért, mert a rendszer nem bírja a terhelést. Hiába az elégedetlenkedés, a rendszert csak kemény kötbér kifizetése után rázhatná le magáról a BGYH.

A beléptetésre vonatkozó pályázatot háromszor írták ki, végül az a harmadszorra már egyedül induló Vilati nyerte a tendert, amelyiknek a Navigator Kft. nyújtott háttértámogatást, és a kiírás megnyerése után egy nappal meg is vásárolta a győztes céget. Egyébként az első kiírás alkalmával azt állapították meg, hogy a pályázó Navigator Kft. egyik alkalmazottja készítette a kiírás egyes elemeit.

A melegben várhatóan nem kevesen választják majd a fürdőket, strandokat, de a rendszer gyakran lefagy, ami azt jelenti, hogy nem ritkán félórás üzemszünet van a beléptetésben,  így nem kis bevételtől esik el a BGYH, meg hát a hírnevének sem tesz túl jót. A működtető szerint a rendszer kifogástalan állapotban van, a BGYH pedig nem akarja megfizetni a fejlesztést. Szőke László, a BGYH vezérigazgatója arra vár, hogy leteljen az esedékes szerződés időtartama, és bár a Vilati árengedményt ajánlott hosszabbítás esetén, Szőke szeretné saját fennhatóság alatt tudni a beléptetés informatikai hátterét.

Volt már rossz tapasztalatotok a belépésnél?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?